Kerkdeuren blijven dicht

De parochie-nieuwsbrief van vandaag werd verzonden met veel rode – afgelast – kruizen en vraagtekens. Vanwege de opschaling van de besmettingsgraad in Nederland door het coronavirus is besloten om alle parochie-activiteiten voor de komende weken (voorlopig tot 1 april), af te gelasten. Dat wil zeggen: geen eucharistievieringen, geen  koorrepetities, geen catechese, geen ‘Aan Tafel en Meer’ , geen boekenmarkt enz.

Parochianen worden zoveel mogelijk via parochie-app en e-mail op de hoogte gehouden en ook via deze website delen we informatie.
Kerkdeuren dicht is slecht nieuws. Geen kerkactiviteiten dus waarbij we bij elkaar in een ruimte zijn. Maar aan elkaar denken, even een telefoontje met deze of gene, is er iets wat je voor elkaar kunt doen, verbonden blijven in gebed, dat kan gewoon doorgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *