Belofte

Zondag van de belofte, zo heet op de kerkelijke kalender komende zondag 28 juni aanstaande. De zondag dat de kerkdeuren van onze kerk weer opengaan om samen te vieren! Eucharistie en voorzang. Een evangelie-lezing met opmerkelijk, gepeperde uitspraken van Jezus. Niet samen zingen, maar een psalm in beurtspraak. 
We horen uit psalm 89:
‘Jij was, jij zal, jij bent
onze kracht om de weg te gaan
aan te durven de dag,
de middag, donkere nachten.’
Wat horen we ons toegezegd? 

Om aanwezig te zijn bij de viering is het wel nodig dat u zich aanmeldt. En vanwege de maatregelen is een beperkt aantal kerkgangers toegestaan.  Natuurlijk hopen we dat er voldoende ruimte is voor wie wil meevieren, maar: aanmelden dus. Dat kan- vanaf vandaag of anders morgen – via deze website-pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *