Hij vroeg mij

‘Iedere tijd opnieuw gaat zijn genade naar allen die eerbiedig met Hem leven, want geweldig is mijn God.’
De antifoon bij de lofzang van Maria.
Op zondag 16 augustus aanstaande – het ontslapen van de H. Maagd Maria – horen we in de evangelielezing die woorden die in alle tijden klonken, verstaan werden en mensen in hun kracht zetten:
‘Ik zing van ganser harte voor de Heer, ben opgetogen om mijn God en Redder, want Hij had oog voor mij, zijn dienares, maar wie ben ik dat Hij mij heeft gevraagd.’

De eucharistieviering begint zondag 16 augustus om 10.00 uur. en priester Ward Cortvriendt gaat voor in deze dienst. U bent van harte welkom, maar wel graag vooraf reserveren  – dan kan hier – en u weet het, mocht u enigszins verkouden zijn, hoesten en/of koorts hebben: sla dan deze keer over. 

(OKG 293, tekstbewerking H. Oosterhuis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *