Hoor dan!

Zondag 25 oktober vieren we de zondag van het grootste gebod. In een krachtige tekst uit Deuteronomium horen we woorden over het wezen van het leven, ons leven. Dat daar verschillend over gedacht kan worden blijkt ook uit de evangelietekst van die zondag. Waar gaat het ons om? Hoe staan wij dan in dat leven? 
Voorganger op deze zondag is priester Jutta Eilander. De viering begint om 10.00 uur en vooraf aanmelden is nodig. Dat kan hier. Tenslotte is er momenteel een beperkt aantal mensen (max dertig) dat in de kerk kan meevieren.

Vergeet niet uw mondkapje mee te nemen. Na de viering is er geen koffie en nog even samen napraten buiten doen we nu ook niet meer.
Bent u verkouden, niet fit: blijf thuis en beterschap!
En wilt u graag even iemand spreken, even uw hart luchten: de pastoor mag gebeld worden!

En wat de afbeelding bij dit bericht te maken heeft met deze zondag? Na de viering zullen we het weten!