Kwis – het vervolg

Een nieuwe dag in dit 035Kwis-weekend. Gisteren is er fanatiek gezocht en gespeurd naar de antwoorden op de vragen. Vanaf het moment dat het 035Kwis 2021 – Vragenboek beschikbaar was, startte het continu geapp binnen de Kwis-appgroep. Niet gehinderd door een avondklok kon dit doorgaan tot zaterdag eigenlijk al zondag heette en de ‘nachtploeg’ om 01.24 uur als laatste een bericht postte. Zondag 08.09 uur meldde het eerste Kwis-teamlid zich alweer, kwam het zoeken én vinden weer op gang, en werd er opnieuw door Hilversum gefietst om toch zoveel mogelijk juiste antwoorden te kunnen inleveren aan het einde van deze zondag. Wat heet, ze gaan voor alle antwoorden!

En ja, ook de online viering werd vanochtend nog gevolgd. Goed bezig!


1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *