Paasontbijt

Een grote, gastvrije ontbijttafel, met tig mensen die een eitje tikken, hun paasbrood smeren en zo samen het feest van Pasen vieren, dat zou mooi zijn! Dit jaar gaan we dat natuurlijk niet doen, maar we kunnen er samen wel voor zorgen dat op paasochtend zoveel mogelijk ontbijttafels feestelijk gedekt zijn.

Breng boodschappentassen naar de Voedselbank en/of kom met je choco-paaseitjes, koffie/thee, paasstol, roomboter, verf voor de paaseieren etc op zondag 28 maart tussen 12.00 en 14.00 uur naar de kerk. Buiten (als het niet regent) en in het portaal is ruimte om alle boodschappen te verzamelen.

In de tijd tussen 12.00 en 14.00 uur is pastoor Marieke aanwezig om de gewijde palmtakken uit te delen.
We hopen dat er velen komen om te halen én te brengen 🙂

NB Hou ook op het kerkplein de onderlinge afstand in de gaten, mondkapje standby.