Opmaat naar Pasen

Maandag in de Goede Week. Vanaf Aswoensdag gaan we door de veertigdagen en nu door deze week. Met elke dag van de week een kort meditatief moment staan we even stil bij gedachtes die het leven, ons leven, en geloof raken. Gedachtes die ruimte krijgen in het horen van de muziek, in het zien van de beelden, in het overwegen van woorden.

Bart en Anne spelen een eigen compositie van Bart en muziek van Cimorosa. Emeritus aartsbisschop Joris Vercammen heeft het over kwetsbaarheid en ego en hij benoemt angsten die ons bezighouden en kunnen beïnvloeden. En met veelkleurige bloemen en het noemen van namen denken we aan parochianen en vrienden van de parochie.

Maandag in de Goede Week.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *