Bubbels

Thema van de start van het nieuwe seizoen op zondag 12 september is Bubbels. Een begrip dat vanaf maart 2020 vaak opdook. Het thema laat zich ook verbinden met de lezingen voor deze zondag. Jezus Christus liet zien dat bubbels meer met mensen dan met God te maken hebben; Hij beperkte zich nadrukkelijk niet tot de mensen uit eigen kring.

Het belooft een bijzondere viering te worden op 12 september. Een terug- en vooruitkijken, afscheid en welkom, zegen voor wie een nieuw hoofstuk begint en de kinderen van de kinderkerk zijn er weer. En koffie, deze zondag om 9.30 uur, vóór de viering dus, en natuurlijk een glas met bubbels. Dat dan weer na de viering.

Vooraf aanmelden blijft belangrijk en zeker voor deze zondag waarop er wellicht meer parochianen en gasten aanwezig willen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *