035

Het antwoord op vraag veertig werd snel en als eerste gevonden. Nee, dat antwoord gaan we natuurlijk hier niet noemen; de strijd om de meeste goede antwoorden op de vragen van de 035Kwis te kunnen inleveren, is nog druk gaande.
Het 035kwisteam van de parochie heeft De Akker als thuisbasis. Van daaruit wordt er gepuzzeld en gefietst om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Maar ook via de groepsapp is er volop activiteit. De iconische boom – de afbeelding gaat rond – wie weet waar ‘ie staat? En openluchttheaters in Hilversum? Ja, eentje zit er in …. De fietsbrigade maakte vele kilometers om de oplossingen in beeld te hebben.

Antwoorden schoten alle kanten op, maar gaandeweg de middag raakte het planbord vol met geeltjes met antwoorden en konden vragen worden afgevinkt. Aan het begin van de avond werd dag één afgerond. Even bekomen en een nachtje slapen over vragen die nog met een vraagteken staa

Zondagavond 21.00 uur, dat is het uiterste tijdstip om het antwoordformulier in te leveren. Een week later, op zondag 22 mei, wordt bekend gemaakt welk team de prijswinnaar is geworden en wie er dus duizend euro mag ontvangen voor een goed doel.

De 035 Kwis is de leukste kwis over Hilversum. Je kunt geld verdienen voor het door jouw team gekozen goede doel. Lionsclub Hilversum organiseert de kwis , de opbrengsten gaan helemaal naar de goede doelen van de teams die meedoen.

Met het VitusMelkpadteam hopen we op een prijs. Gaat het lukken? Zondag nog puzzelen, dan een week zenwachtig wachten op die uitslag….