Aftellen…

Na 20.00 uur meldde teamcaptain Annemarie dat de quiz-antwoorden ingeleverd waren. De 035Kwissers konden weer even in ruststand na opnieuw een dag vol actief speuren naar de juiste informatie. Maar hoe ontspannen die avond geworden is? Zo was er nog steeds een vraagteken bij de vraag over de openluchttheaters in Hilversum. Wat kun je daar nou wel en wat niet onder rekenen? Het is afwachten tot zondag 22 mei. Dan worden de prijswinnaars én de juiste antwoorden bekend gemaakt.

Het team in De Akker, de mobiele quizzers die tig kilometers door Hilversum kriskrasten en de meepuzzelende parochianen elders, ze deden allemaal enthousiast mee en dankzij de strakke organisatie en administratie van captain Annemarie belandden de antwoorden op het antwoordblad.

Geweldig om zo samen Hilversum te ontdekken! Met dank aan de Lions.
En nu nog zeven nachtjes slapen… Aftellen naar zondag 22 mei!

Ook Hilversum!