Allerzielen 2 november – Tijd om (samen) te gedenken

Op donderdag 2 november (Allerzielen) is er alle ruimte om stil te staan, een kaars aan te steken, een naam op een steentje te schrijven en in de kerk achter te laten. Of om namen te noteren die ’s avonds hardop mogen klinken. De deur is open tussen 17.00 uur en 21.00 uur om zomaar even binnen te lopen. En wie wil vindt er ook een luisterend oor.

Om 19.30 uur: Tijd om samen te gedenken. Met woorden, beelden, muziek en licht geven we vorm aan onze herinneringen. Alle doorgegeven namen worden hardop uitgesproken. Cellist Sebastiaan van Eck en violiste Joan Mooney werken mee, net als pastoor Tjeerd Visser.

Een moment, bedoeld voor ieder die een plek zoekt om even stil te staan en te gedenken.

Namen doorgeven kan in de kerk tijdens de viering van Allerheiligen, zondag 29 oktober. En op 2 november vanaf 17.00 uur. Of per mail, dat kan t/m 1 november: allerzielenmelkpad@stvitus.nl

Meer weten? Mail ons, of bel/app Laurette Grasmeijer (06-51004730).