Groene Kerken over Klimaatverandering

Hoe erg is het eigenlijk, de klimaatverandering? Wat merken we ervan in Hilversum? Wat doen we eraan? Weerman en klimaatdeskundige Reinier van den Berg (bekend van RTL4) houdt vrijdag 8 maart een mooie, confronterende en inspirerende lezing over klimaat en duurzaamheid. Hij kijkt daarbij naar onze situatie in ‘t Gooi. Gespreksleider is theoloog en radiopresentatrice Hennie Burggraaff.

Het netwerk van duurzame doeners Hilversum100 vertelt aansluitend over lokale duurzame initiatieven. Loop tijdens de afsluitende borrel langs de marktkraampjes en ontdek wat u zelf kunt doen.

De Groene Kerken Hilversum nodigen u uit voor deze inspirerende en hoopgevende avond vrijdag 8 maart, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De groene Bethlehemkerk zet hiervoor de deuren open, Loosdrechtseweg 263 in Hilversum. Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

Voor meer informatie en aanmelden (niet verplicht) mail groenekerkenhilversum@gmail.com.

Bij de Groene Kerken Hilversum zijn aangesloten De Kapel, Bethlehemkerk, De Morgenster en de Oud-Katholieke St. Vitus.