Zondag 20 september

We vieren vandaag de zestiende zondag na Pinksteren: de zondag van de grootste en de kleinste, maar ook: vredeszondag. Gisteren is de vredesweek begonnen.

In deze eucharistieviering, die wordt voorgegaan door pastoor Leen Wijker, met assistentie van Inge van Maaren, wordt speciaal welkom geheten: onze jubilaris Bart Klijnsmit met zijn vrouw Willemien. We vieren dat hij 10 jaar geleden in onze parochie als dirigent en organist begonnen is.

In deze dienst bidden we:
voor parochianen met wie we verbonden zijn, in het bijzonder Miep Giskes,
voor onze zieken, speciaal voor Jasmijn Hendriks (dochter van Jenny en Robert) na een ooroperatie,
voor Henny Recourt na een tweede heupoperatie,
voor Henny Hendriks die in het ziekenhuis is opgenomen,
voor Joop Hoving (overleden partner van Chris v.d. Enden) in gedachtenis,
en voor mevrouw M. Pel van de Erfgooiersstraat. Zij is afgelopen week overleden en wordt morgenochtend om half tien (maandag 21 september) op de Noorderbegraafplaats begraven. 

Aanstaande zondag 27 september zal Hugo, zoon van Annemarie en Herman Giskes en broertje van Anna en Lucas, het sacrament van de doop ontvangen.
Die zondag wordt ook de jaarlijkse gedachtenis gehouden voor:
Jeanne en Piet Nieuwenhuizen en Cicily en Jacob de Waal.

Van de aangekondigde activiteiten voor dit seizoen begint de cursus ikonen door Bart Sonnenschein in de komende week. De informatie staat in een apart nieuwsbericht.

Zondag 11 oktober (over 3 weken, dus) is het weer oogstdienst. Wij hopen op uw bijdrage, zodat ook dit jaar weer veel fruitmandjes bij zieken kunnen worden bezorgd! De pot voor uw gift staat in het grote portaal. Na de dienst, bij het koffiedrinken, staat hij in de Akker. Wilt u helpen met het maken van de fruitmandjes, dan kunt u zich aanmelden bij Anita Sonnenschein.