Wie zijn wij

Eucharistie
Iedere zondag om 10.00 uur is er in de kerk aan het Melkpad een eucharistieviering: een samenspel tussen de voorganger – in de meeste gevallen de pastoor van de parochie – en de gemeente.
Eenmaal in de maand is er een viering van woord en gebed. Zonder eucharistie en veelal door parochianen inhoud gegeven. Na iedere zondagse viering is iedereen welkom om nader kennis te maken en na te praten tijdens een kopje thee of koffie. Deze ontmoetingen vinden plaats in ‘De Akker’, het parochiegebouw naast de kerk. En laat het weer het toe, dan staan we ook graag buiten met een kop thee of koffie in de hand!

Maaltijd & Meer
Om de zoveel weken, op zondagavond, is er ‘Maaltijd & Meer’. In het parochiecentrum ‘De Akker’ (naast de kerk) genieten we met elkaar van een eenvoudige, maar goedverzorgde maaltijd en is er alle gelegenheid om met elkaar in gesprek te komen. Als de afwas is gedaan, lopen we tegen 19.30 uur naar de kerk voor een klein ‘viermoment’: een verrassend half uurtje, zonder vaste vorm en verzorgd door een vrijwilliger uit de parochie. Altijd weer een persoonlijke manier om stil te staan bij leven en geloof: stilte, een enkel lied, muziek of beeld, een eenvoudig gebed kunnen de elementen zijn. Of het gaat weer helemaal anders…

Maar, voor u zich ter kerke spoedt: klik hier voor de agenda om te zien wanneer er vieringen en activiteiten zijn.