Wij zoeken een kerk om in te trouwen

Dat is eigenlijk een dubbelzinnige vraag… Zoeken jullie een kerkgebouw om in te trouwen? Dan is het antwoord simpel: We hebben een prachtige, sfeervolle kerk, die zeker geschikt is om je huwelijk in te laten bevestigen. Dat is niet gratis, maar ook niet al te duur en we voorzien je van al het nodige voor een prachtige dienst.
Klik hier voor contact met de koster of pastoor over verhuur

Maar de vraag kan ook betekenen: ‘we zoeken een kerkgemeenschap, om in te trouwen’.  Het antwoord daarop is niet zo simpel als het bovenstaande. Want wat zoeken jullie dan? Is het alleen voor een mooie dienst op je trouwdag of denken jullie erover om lid te worden van een kerk? Of zijn jullie (of is een van jullie) al lid van een kerk, maar kom je er tegenwoordig niet meer zoveel? Of…?
We zijn een open en gastvrije kerk (tenminste, daar werken we hard aan), maar dat zijn teveel mogelijke vragen om hier in het kort antwoord op te geven.

Het beste antwoord voor nu: stuur even een bericht naar pastoor Victor Scheijde en hij neemt zo spoedig mogelijk contact met jullie op.