zondag 6 juni

Op deze tweede zondag na Pinksteren volgen we de liturgie van de zondag na Pinksteren 5 (de opwekking uit de dood van de jongen in Naïn).

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Jan de Haan voorgaat, bidden we:

voor mevrouw Sonnenschein-Amkreutz, de moeder van Bart Sonnenschein, die afgelopen woensdag op bijna 93-jarige leeftijd is overleden en die aanstaande dinsdag na een dienst in de Naarderstraat-kerk zal worden begraven op de Noorderbegraafplaats,

voor onze zieken, in het bijzonder Sannie Jans, Rinus de Jong en Ans en Rijk de Meijere,

voor onze aan huis gebonden parochianen, speciaal Martha Tesink in Bussum,

voor pastoor Leen Wijker op zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela,

en verder bidden we in de voorbeden de intenties van deze dag en voor wat ons daarnaast bezighoudt. Dit wordt vandaag verwoord door Margreet van de Water.

 

Vandaag hebben de leringkinderen hun afsluitende zomerfeest in Baarn;

Aanstaande zaterdag (12 juni) is er de jongerendag in Krommenie;

En aanstaande zondag (13 juni) organiseert VITA NUOVA in Zeewolde het pannenkoekenfeest voor onze jeugd!!

 

De maandelijkse extra collecte is vandaag bestemd voor Kerkopbouw. Het Collegiaal Bestuur doet hiervoor de aanbeveling. (Groei in geloof en in ledenaantal. De kerk in beweging zetten. Ontwikkelen nieuwe initiatieven, maar dat kost ook geld …).

 

Zondag aanstaande (13 juni) is de redactiesluiting voor het dubbelnummer van de Vitus (juli + augustus) !

 

p.s.: Omdat Elly Bruining vandaag door oogproblemen niet kan orgelspelen, valt Bart Sonnenschein voor haar in. Maar omdat hij eigenlijk als lector zou invallen voor de afwezige Inge van Maaren is er vandaag geen lector naast de pastoor. En pastoor de Haan vervangt vandaag de nog afwezige pastoor Nico Schoorl, die zoals bekend, de waarnemer is van onze afwezige pastoor Leen Wijker. Van de misdienaars ontbreekt vandaag Lisa, maar Maarten en Koos kunnen het samen goed af. Belinda neemt vandaag het deurwachterschap over van de nog afwezige Dio. En omdat Astrid Barelds en Judith Holwerda de kinderkerk vandaag niet kunnen leiden nemen Titia van der Heijden en Petra Boersma de honneurs waar …….!

(En zo komt alles toch weer op zijn pootjes terecht).