zondag 24 oktober

Vandaag is het de 22e zondag na Pinksteren (25), de zondag van de farizeeër en de tollenaar.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker voorgaat, bidden we:

voor alle aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder voor Martha Tesink in Bussum,

voor onze zieken, we noemen vandaag speciaal Gery Bikker en Ben van Wettum, die maandag jl. (18 oktober) is geopereerd,

voor Ben Lit, die donderdag jl. (21 oktober) in het ziekenhuis is overleden. Hij wordt in besloten kring gecremeerd,

voor Filipe Dirk, zoon van Tjargo Slager en Irene Cheuk Alam, die afgelopen zondag (17 oktober) geboren is,

en verder bidden we in de voorbeden voor al hetgene ons aan het hart gaat of ons zorgen baart. Dit wordt vandaag verwoord door Dio van Maaren.

 

Aanstaande dinsdag 26 oktober geeft Rob van de Water in onze kerk een lezing, met de titel: “Zijn wij de enigen in het heelal?” De pastoor roept u allen op om deze boeiende lezing bij te wonen en om u daarvoor even bij hem aan te melden. Meer informatie staat elders op de site. Het begint om 20.00 uur.

 

Aanstaande zondag 31 oktober vieren we Allerheiligen en Allerzielen. Er is dan weer de mogelijkheid om uw overleden dierbaren te gedenken door het ontsteken van een kaars. In deze dienst zal de pastoor de namen noemen van de overledenen van de afgelopen periode: Rinus de Jong, Annie de Jong en Ben Lit en ook van de overleden parochiepastores: pastoor Gul, pastoor van Schaick, pastoor Gol, pastoor de Vrij en pastoor Smit. De kerk blijft die zondag tot 16.00 uur open. Als afsluiting wordt daarna o.l.v. Bart Klijnsmit een herdenkingsconcert uitgevoerd, waaraan ook de sopraan Evelyn Dijk meewerkt.

 

Op vrijdag 19 november is er weer een culturele avond door u en voor u. Geef a.u.b. vóór 1 november aan de pastoor op of u op deze avond iets wilt doen, zoals een muziekinstrument bespelen, zingen, voordragen, of andere vormen van kunst wilt laten zien. Bovendien vraagt hij u het ook even te melden als u van plan bent deze avond als toeschouwer/toehoorder bij te wonen. (Waarschijnlijk i.v.m. hapjes en drankjes)

Er zijn op dit moment nog maar een paar aanmeldingen.