zondag 1 mei

Vandaag is het de tweede zondag van Pasen, genaamd Beloken Pasen.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker voorgaat, bidden we:

voor onze aan huis gebonden parochianen, vandaag in het bijzonder voor Miep Giskes in Kerkelanden,

in jaarlijkse gedachtenis voor Herman en Rie de Jager, voor Jaap Zwart sr. en voor Herman Zwart, de jong-overleden zoon van Rita Zwart,

en in de voorbeden bidden we voor datgene wat ons verder nog aan het hart gaat of zorgen baart. Dit wordt vandaag verwoord door Antonie van Aartsen. 

De maandelijkse extra collecte is vandaag bestemd voor de Missie St. Paulus; en dan speciaal voor het project van de “Daughters of St. Mary” van de Koptisch-Orthodoxe Kerk in Egypte, die dringend geld nodig hebben voor hun hulp aan kinderen en gehandicapten. Meer over dit project is te lezen op: www.okkn.nl     

 

Aanstaande zondag (8 mei) wordt de jaarlijkse gedachtenis gehouden voor Susanna Bollebakker en Gerrit van Daal. Ook zal tijdens die viering Mavis Vernimmen worden gedoopt.

 

Woensdag 11 mei is er de voorjaars-gemeentevergadering in de Akker. De agenda en de notulen kunt u meenemen uit het zijportaal.

 

Yvonne Hoek en Marieus Mulder hebben zich bereid verklaard om zitting te nemen in ons Kerkbestuur. Mocht u bezwaren hebben, dan kunt u deze indienen bij de pastoor. Ook eventuele tegenkandidaten kunnen worden aangemeld bij de pastoor.