zondag 29 mei

Het is vandaag de zesde zondag van Pasen.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker voorgaat, met assistentie van lector Anita Sonnenschein, verwelkomen we van harte: Marc de Groot en Marieus Mulder, die hier vandaag hun relatie willen laten zegenen. Ook een hartelijk welkom aan ouders, familie en vrienden.

Ons gebed wordt ook gevraagd:

voor Miep Giskes, die vorige week is overleden en wier uitvaart en crematie heeft plaatsgevonden in Den-en-Rust in Bilthoven,

voor Fred de Groot, de vader van Marc, voor wie we gedachtenis houden,

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder Martha Nieuwenhuizen in de Stichtse Hof in Laren,

en verder bidden we in de voorbeden voor al hetgene ons nog aan het hart gaat. Dit wordt vandaag verwoord door de lector.

 

Aanstaande donderdag (2 juni) vieren we de Hemelvaart van de Heer. Om 8.00 uur ‘s ochtends beginnen we dan met een wandeling. Dat heet vanouds “dauwtrappen” en het startpunt daarvan is deze keer het restaurant “Het Pandje” (Mies Bouwmanboulevard 131, hoek Witte Kruislaan), tegenover de Crailose brug.

Na afloop daarvan is er om 10.30 uur een oecumenische viering van Woord en Tafel in onze pastorie-tuin. Bij slecht weer vindt deze viering plaats in ons kerkgebouw. Als de viering in de tuin is, neemt u dan een gemakkelijke tuinstoel mee!

 

Volgende week zondag is de slotdag van Priscilla in Gouda, en niet op woensdag zoals abusievelijk op het mededelingenblad staat vermeld.