Drie slechte berichten…

Beste parochianen, gastleden en vrienden van de parochie,

Bij deze wil ik u laten weten dat Sinie Bikker-Krab  op woensdag 7 maart  jl. na een lange lijdensweg  is gestorven. Haar vertrouwen had zij gevestigd op de Eeuwige en de verrezen Heer.
Haar uitvaart  zal plaatsvinden op donderdag  15 maart  om 10.30 .uur in ons kerkgebouw . Na de dienst is er gelegenheid tot condoleren in het ontmoetingscentrum ‘De Akker’.  In besloten kring wordt Sinie gecremeerd
Graag verzoek ik u om Sinie Bikker-Krab  op te nemen in uw persoonlijk gebed. Ook vraag ik om uw gebed voor haar man Wim, haar kinderen en kleinkinderen: Thiemo, Gery, Bart, Stephanie, Sanne,  Susan en Coby, die achterblijven in verdriet en om haar rouwen.

Adres:
Dhr. W.T Bikker,
Erfgooiersstraat 7,
1222 AD Hilversum

–  ———————————————————————————-  –

Bij deze laat ik u tevens weten dat Pieter van Tilburg, pastoor van Rotterdam,  op dinsdag 6 maart jl is overleden.
Op zaterdag 10 maart a.s. om 11.00 uur zal in de Paradijskerk aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam  zijn uitvaart plaats vinden. Daarna volgt de begrafenis op de begraafplaats Beukenhof aan de Burgemeester van Haarenlaan 1450 te Schiedam om 13.30 uur.
Vervolgens is er gelegenheid tot condoleren in de Van Nelle Ontwerp Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam.
 
Graag verzoek ik u om Pieter van Tilburg op te nemen in uw persoonlijk gebed. Ook vraag ik om uw gebed voor zijn vrouw Liesbeth, zijn kinderen en kleinkind die achterblijven in verdriet en om hem rouwen.

Adres:
Mw. L van Tilburg- de Winter
Dam 30,
3111 BD Schiedam

Heer God, herinner U hun namen,
die zij van mensen hebben ontvangen
en waarin zij gekend worden,
ook al zijn zij gestorven,
die namen die Gij geschreven hebt
in de palm van uw hand.

In verbondenheid,
Pastoor Leen


—  ———————————————————————-  —

Uit het kerkbestuur
Het spijt ons als kerkbestuur te moeten mededelen dat Marieus Mulder, die vorig jaar is toegetreden tot het bestuur, zijn plaats daarin weer ter beschikking heeft gesteld. Naar aanleiding van discussies over lopende en nieuwe zaken schrijft Marieus: ‘De gang van zaken binnen het bestuur maakt dat ik niet zie op welke wijze ik een positieve bijdrage kan leveren aan dit bestuur en op welke wijze ik daarbinnen vorm en inhoud kan geven aan mijn christen-zijn.’ De gesprekken tussen de overige leden en Marieus hierover zijn nog niet afgerond, maar we vonden dat we niet langer konden wachten om de parochie hierover te informeren.
 
Natuurlijk is dit een heel vervelende ontwikkeling, die door niemand is en wordt gewenst. We hopen dan ook dat de komende gesprekken goed zullen verlopen en we op de juiste voet afscheid kunnen nemen van Marieus als lid van het kerkbestuur. U zult begrijpen dat we op deze plaats het hoe en wat van de betreffende discussies niet uitgebreid naar voren kunnen brengen en hoewel we dat niet zelf in de hand hebben, hopen we echt dat deze zaken binnen het bestuur verder kunnen worden behandeld. Op de komende gemeentevergadering zal er tijd en gelegenheid zijn om hierover verder met elkaar van gedachten te wisselen.
 
Namens het kerkbestuur
Pastoor Leen Wijker