zondag 11 november

Het is vandaag de feestdag van Sint Maarten (de H. Martinus, bisschop van Tours).

In deze eucharistieviering, waarin emeritus-pastoor Jake Dejonge en pastoor Leen Wijker gezamenlijk voorgaan, is er na de preek gelegenheid voor handoplegging, zegening, ziekenzalving en gebed.

We bidden tevens:

voor onze aan een tehuis gebonden parochianen, in het bijzonder voor Martha Tesink in Bussum,

voor de zieken, en we noemen vandaag Ingrid Tabak.

De voorbeden worden uitgesproken door Margreet van de Water.

Vandaag is de kopijsluiting voor de nieuwe Sint-Vitus.

 

Er wordt een oproep gedaan om als gastgezin te willen optreden voor kinderen die in december naar Nederland komen op uitnodiging van PAX KINDERHULP UTRECHT. Meer informatie kunt u krijgen van Yvonne Hoek.

 

Het kerkbestuur is geschrokken van wat er vóór, en tijdens de viering van twee weken geleden (28 oktober j.l.) heeft plaatsgevonden. Alles wat er toen mis kon gaan, ging ook mis. De bisschop is hiervan door de pastoor persoonlijk op de hoogte gesteld, en het is zowel tijdens het werkbezoek alsook in de gemeentevergadering van afgelopen dinsdag 6 november aan de orde gekomen. Het bestuur betreurt zeer wat er is gebeurd en verontschuldigt zich voor deze situatie. We hopen en werken eraan, dat zoiets niet meer zal plaatsvinden.

 

Aanstaande zondag (18 november) is er: “Film in de Vitus.”  Het begint om 20.00 uur en u kunt zich opgeven bij Yvonne Hoek.

 

Dinsdag 20 november is er een seniorenavond in de Akker, vanaf 18.00 uur. Opgave (bij voorkeur vóór 14 november) bij Corry Giskes of Rita Zwart.

 

Vrijdag 23 november is de culturele avond in de kerk. Mocht u willen meedoen, dan graag zo spoedig mogelijk opgeven bij pastoor Leen Wijker, ook als u er alleen als toeschouwer wilt bij zijn.