Concert: The Sound of Praise

Een ontvangen aankondiging van een concert: The Sound of Praise

Gospelgroep Vision Hilversum zingt op 20 april 2013 in de Pnielkerk te Hilversum,( van Ghentlaan 47),  de  liederen van het project The Sound of Praise , onder leiding van dirigent Kit de Bolster.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianist Gerhard van der Poel. Als gastsolisten doen mee Lisanne de Jong en Michiel Schotanus, allebei nog studerend aan het conservatorium, hoofdvak zang.
Tekst en muziek plus arrangement zijn geschreven door Mark Chadwick en Lari Goss. Het zijn prachtige liederen met krachtige teksten. Om de boodschap nog verder te verduidelijken hebben we aanvullend verbindende teksten en gedichten erbij gevonden. Het programma duurt in totaal vijf kwartier en na afloop bieden we een kopje koffie met iets
lekkers aan.
Ons gospelkoor bestaat uit  plusminus 20 koorleden. Met heel veel plezier zingen we meerstemmig. Regelmatig treden we op tijdens reguliere en bijzondere kerkdiensten in kerken en zorginstellingen binnen of buiten. Een optreden in de vorm van een concert vinden we het allerleukst om naar toe te werken.

Aanvang 19.30 uur. Entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon inclusief de koffie. Kaartverkoop aan de deur of van tevoren even een mailtje sturen naar ons emailadres: gospelgroepvision@gmail.com, dan nemen wij contact met u op.

Graag verwelkomen wij u op 20 april a.s. in de Pniëlkerk aan de van Ghentlaan 47 te Hilversum om 19.30 uur.