zondag 24 november

We vieren vandaag de mis tot dankbaarheid, ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijksjubileum van George en Maria Blom, en het 60-jarig priesterjubileum van (inmiddels emeritus-pastoor) George Blom. Een heel bijzonder welkom dus aan George en Maria, en aan de kinderen, kleinkinderen en familie.

In deze feestelijke eucharistieviering gaat de jubilaris zelf voor, met assistentie van aartsbisschop Joris Vercammen (preek en toespraak) en pastoor Leen Wijker (kindergesprek). Ook drie dopelingen uit zijn Hilversumse pastoors-tijd assisteren vandaag als (oud)misdienaars.

(Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over het speciaal voor deze gelegenheid vervaardigde liturgische feest-bloemstuk dat op het altaar staat).

We bidden ook:

voor aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder Els Bruggeman,

voor de overleden ouders Jan Bernard Hendrik Blom, Anna Johanna Maria Blom-Heyting, Jacobus Blokland, Cornelia Blokland-van der Bijl,

en in gedachtenis voor Jacobus van der Oord, destijds bisschop van Haarlem, die George Blom zestig jaar geleden tot priester heeft gewijd.

De voorbeden worden verzorgd door Inge van Maaren.

Na deze dienst is er gelegenheid tot feliciteren in de Akker.

Aanstaande zaterdag (30 november) zal pastoor Leen Wijker zijn 25-jarig priesterjubileum gedenken. De viering begint dan om 10.30 uur.