zondag 23 maart (installatie pastoor Wietse)

Het is vandaag de derde zondag van de veertigdagentijd, de zondag Oculi.

In deze eucharistieviering wordt pastoor Wietse van der Velde geïnstalleerd als pastoor van onze parochie. De dienst wordt geleid door onze aartsbisschop mgr. Joris Vercammen, met assistentie van de nieuwe parochiepastoor en diaken Jacques Brian en lector Bart Sonnenschein.

De voorbeden worden vezorgd door de lector.

Ook vandaag is de extra collecte bestemd voor het vastenproject. Deze actie voor een fruitboomgaard in Uganda loopt goed: één wateremmer is al bijna gevuld!

Aanstaande dinsdag (25 maart) is er in het kader van bezinning in de veertigdagentijd in het Filmhuis Hilversum tweemaal een voorstelling van de film ‘Atonement’ , eerst om 14.00 uur en ‘s avonds om 20.00 uur. Zie ook het aparte bericht op deze site.

Aanstaande woensdag (26 maart) begint om 09.45 uur de gesproken eucharistieviering. Gevierd wordt dan het feest van de H. Ludger, bisschop van Munster, die in de 8e eeuw in ons land het evangelie verkondigde.

Van de aartsbisschop ontving het kerkbestuur de goedkeuring van de rekening en verantwoording over het jaar 2012, en tevens de goedkeuring van de begroting voor het jaar 2014.