Brainstormavond 8 februari: Wat gaat er met De Akker gebeuren?

Het zal niemand ontgaan zijn: John Tabak, ‘onze’ beheerder van het parochiecentrum De Akker, gaat de komende zomer zijn werk afbouwen. Dat stelt ons voor een aantal vragen. Er is inmiddels een commissie die zich daarover buigt. Die commissie wil graag zoveel mogelijk input vanuit de parochie. Wie ideeën heeft over het gebouw en over het gebruik van De Akker, is hartelijk welkom op maandag 8 februari om 20.00 uur voor een parochiebrede brainstorm.

De reden voor deze brainstorm is niet alleen het terugtreden van John. Het gebouw van De Akker is toe aan een renovatie. En het toeval wil dat er aan de ándere kant van het kerkgebouw, op het terrein van Nefkens, waarschijnlijk nog dit jaar woningen worden gebouwd. Dat betekent dat het voorplein van de kerk mogelijk ook aangepakt kan worden, inclusief het hek waar al een tijdje sprake van is. Kortom: plotseling gebeurt er van alles rond de kerk en De Akker. Dat biedt kansen en mogelijkheden, maar de (financiële) bomen groeien niet tot in de hemel. Even goed nadenken dus!

Op maandag 8 februari willen we graag met iedereen die ideeën heeft en geïnteresseerd is nadenken en praten over de toekomst van De Akker en de omgeving van De Akker. Heeft u ideeën? We horen ze graag! De bijeenkomst vindt plaats om 20.00 uur in de bestuurskamer. Als er veel belangstelling is, wijken we uit naar het kerkportaal of naar de kerk zelf.

Heeft u wel ideeën, maar geen tijd op 8 februari? Stuur dan uw input per mail naar de ‘commissie-Akker’, per adres secretaris.vitus@upcmail.nl, of spreek een van de commissieleden aan. Iedere vorm van input, van jong en oud, is welkom.

De tijdelijke commissie-Akker (alfabetisch):
Laurette van Geene, Annemarie Giskes, Benne Holwerda, Hans Jans, pastoor Wietse van der Velde, Margreet Vos.