zondag 1 september

Op deze zondag (17 na Pinksteren) van de eerste en de laatste plaats, gaat pastoor Marieke Ridder voor, met misdienaarshulp van Bart en Ilana. Deze week overleden Paulien Brouwer en Jan Rinkel. We bidden voor hen en voor de mensen om hen heen. Ook bidden we voor de zieken, en we noemen Susan Bikker, en ook noemen we de namen en de intenties, die in het voorbedenboek werden opgeschreven. Martien Camphuis verzorgt de voorbeden. Vandaag wordt weer de maandelijkse extra collecte gehouden bij de uitgang. Volgende week zondag is de installatie van onze nieuwe pastoor Victor Scheijde door Aartsbisschop Joris Vercammen.

3 Comments

  1. Paulien Brouwer heeft in de jaren-80 veel gedaan in de kerk, o.a. kinderkerk en catechisatie en kosteren. Ook haar man Herman werkte veel mee. Ik vind zogauw geen foto, maar op de grote parochianenfoto van 1986 staat zij rechts van Hans Jans, met alleen nog Egbert Dekker daartussen.

  2. Luuk
    ,je bent een geweldige archivaris, woonde ze niet in het huis waar je zoon in woont?

    Wanneer verschijnt je verjaardagskalender weer??

  3. nee hoor …, juist aan de andere kant …, op nummer 17, waar Alice P. nu woont … (en de verjaardagenkalender komt niet meer terug i.v.m. de privacyregels van onze “moderne” tijd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *