zondag 14 mei

Het is vandaag de 6e zondag van Pasen met in onze viering het “aannemen” van 5 jongeren, d.w.z. dat zij vandaag voor het eerst de H. Communie ontvangen, en daarmee ècht deel gaan uitmaken van onze parochie. Pastoor Marieke Ridder gaat voor, misdienaars Lucas en Hugo assisteren, het Koor o.l.v. Gerard de Ridder ondersteunt samen met organist Jan Hallebeek de zang, en Mariëtte Smits bidt de voorbeden, waarin aandacht voor Kerk, en Wereld, en Moeders, en voor mensen die het moeilijk hebben (speciaal Martien Camphuis die met haar gezondheid sukkelt), en voor de aannemelingen Hannes Biegstraaten, Lily Biegstraaten, Michal Eilander, Dagmar Eilander, Tim de Moor, en hun familie. De kinderkerk o.l.v. Yvonne Hoek heeft aan het einde van de dienst cadeautjes voor de aannemelingen, en pastoor Marieke deelt 5 bijbels uit. En Jo van Lemmen (die dat werk al een aantal weken doet) wordt vanochtend officiëel geïnstalleerd als Kerkmeester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *