zondag 10 september

Het is vandaag de 15e zondag(18) na Pinksteren, het is de zondag van de Terechtwijzing, het is de Startzondag van onze Parochie met de installatie van de nieuwe parochiepastoor Tjeerd Visser door onze aartsbisschop Mgr. Bernd Wallet, het is dus een feestelijke dienst (ook nog eens tijdens het Nationale Open Monumentenweekend), en het is bovendien heel warm! 🙂

Aan de dienst wordt verder meegewerkt door Thelma Schoon, Michael van den Bergh, Selma Beuger, Marijn Plomp, Belinda Lambert, Annemarie Giskes, Christi Hendriks, de Kinderkerk, Jan Hallebeek, Gerard de Ridder, en het Koor.

Er wordt speciaal gebeden voor Talitha Verhey en haar vriendin Sanne, die afgelopen dinsdag tijdens het fietsen in Utrecht door een vrachtwagen zijn overreden, en zwaar gewond zijn geraakt; ook bidden we voor Nico en Marijke Schoorl, en in gedachtenis voor familieleden van onze nieuwe pastoor.

Aan het eind van de dienst wordt afscheid genomen van Anna Giskes als (hoofd)misdienaar, en wordt zij toegesproken door de aartsbisschop.

Na de dienst is er samenzijn en nog van alles, in de Akker, in de Kerk, en op het plein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *