zondag 17 december

Het is vandaag de 3e zondag van de Advent. In deze eucharistieviering gaat pastoor Tjeerd Visser voor (hij preekt over het “Verblijd U” van vandaag), met assistentie van Pim Rijnders en Belinda Lambert. Het Koor en Gerard de Ridder verzorgen de gezangen, en Christine Zielhuis bidt de voorbeden, waarin ook in jaarlijkse gedachtenis wordt gebeden voor Adriaan Plomp. En de Kinderkerk o.l.v. Yvonne Hoek vertelt verder over hun adventsprojekt. Aan het einde van de dienst nemen we afscheid van Vira, de laatste Oekraïense bewoonster van onze pastorie. In de Akker trakteert zij op taart bij de koffie.

Volgende week zondag 24 december vieren we ‘s ochtends NIET de 4e zondag van de Advent, omdat het op diezelfde dag ‘s avonds Kerstavond is met 3 vieringen in onze kerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *