zondag 10 maart

Het is vandaag de 4e zondag van de Veertigdagentijd, en het thema is: Verblijd U (en dat past natuurlijk prima bij het Kinderkerkprojekt: “Wat goed dat jij er bent” , waarvoor speciaal deze komende week iedereen aangespoord wordt om LIEFDE uit te delen, te beginnen vandaag in deze viering 🙂 ).

Probleem op dit moment in de kerkruimte is een onverwachte ernstige lekkage in de koepel, waardoor stukken stucwerk uit de koepel naar beneden dreigen te vallen, zodat de inrichting en opstelling in de kerk even(?) héél anders is (zie de foto’s op fb). Voorganger vanochtend is pastoor Tjeerd Visser, en Annemieke Parmentier preekt. Het Koor en Jan Hallebeek ondersteunen de gezangen, en in de voorbeden bidden we speciaal voor Irene Dejonge die opnieuw in het ziekenhuis is opgenomen, en voor Michael van den Bergh, die vanochtend in de O.K.-Kerk in Amsterdam door Mgr. Dick Schoon de diakenwijding zal ontvangen.

Na de dienst is er gelegenheid om allerlei soorten eigengemaakte gebakken feestelijke koeksoorten en zo van de kinderen te kopen (en op te eten), waarvan de opbrengst bedoeld is voor de vastenactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *