zondag 3 maart

Het is vandaag de 3e zondag van de Veertigdagentijd, de zondag van de tempelreiniging.

In de eucharistieviering gaat pastoor Loes Berkhout voor, het Koor en Gerard de Ridder ondersteunen de gezangen, en Selma Beuger bidt de voorbeden, waarin we speciaal bidden voor Irene Dejonge, die in het ziekenhuis moest worden opgenomen, en ook voor haar echtgenoot Jake (onze vroegere parochie-pastoor), en voor dochters Karen en haar zus.

De kinderkerk kreeg het lichtje mee om naar de Akker te gaan voor hun eigen dienstje, maar dat werd abrupt verstoord door een koopman die plotseling de kerk in kwam lopen en luidkeels z’n wijn aanprees bij de kerkgangers …, maar met vereende krachten kon die zonder pardon, en toch met zachte hand, uit de kerk verwijderd worden! 🙂 Aan het einde van de dienst kwamen de kinderen gelukkig ongeschonden terug in de kerk en konden ze vertellen over de voortgang van hun boekenkast-project.

Na de dienst kon tijdens de koffie deze boekenkast, die al bijna klaargemaakt bleek te zijn, bij de Akker worden bewonderd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *