Vitus Februari

De nieuwe Vitus is gepost, bezorgd en nu ook als pdf te lezen. In deze februari-Vitus vindt u een overzicht van de vieringen, het wel-en-wee, aandacht voor Aswoensdag (en let u op: deze viering begint om 19.00 uur) en nog meer lezenswaardigs.
Graag vragen we uw aandacht voor de toegevoegde katern; een bijdrage over de Kerkbalans en een rooster.

Op het rooster kunt u nazien wie waar gepland staat voor kerkelijke taken op een zondag voor het komende half jaar. Alles in een praktisch overzicht bij elkaar. Titia van der Heijden heeft alle informatie bij elkaar gezocht en er één geheel van gemaakt. Dank voor deze grote klus! Het rooster kunt u een plaats geven op de wcdeur, de koelkast of waar dan ook makkelijk terug te vinden.

Maar niet nadat u de oproep voor Kerkbalans heeft gelezen! Het kerkbestuur schrijft over de noodzaak, de verantwoordelijkheid van ons allen en geeft ook praktische informatie hoe u uw financiële bijdrage kunt overmaken.

Van harte aanbevolen, deze Vitus!