Doen!

Een toepasselijke kerkdienst, een middagje sporten, leuke medespelers, uitdagende tegenstanders, fanatieke supporters en dat alles met strand en zee op loopafstand. Waar vind je dat? In Egmond aan Zee en wel op Tweede Paasdag (dus 9 april). Dan wordt daar het OK-Volleybaltoernooi gehouden.


Vanaf nu kunnen de teams zich aanmelden. Iedereen is van harte welkom; het maakt niet uit welk niveau je speelt. Wel wordt verwacht dat elk team tevens een scheidsrechter levert. En bedenk een mooie naam voor je team.
Aan het einde van het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden. En wat dacht je van een Egmondse verrassing!


Het programma ziet er als volgt uit:
Je wordt uitgenodigd de ‘toepasselijke’ kerkdienst bij te wonen; aanvang 10.00 uur. Locatie: Parochie van de Heilige Agnes, Voorstraat 112, Egmond aan Zee.
Vervolgens vindt het volleybaltoernooi plaats in de sporthal; zaal open 12.00 uur, aanvang 12.30 uur. Locatie: Sporthal De Watertoren, Watertorenweg 36, 1931 BA Egmond aan Zee, tel: 072-506 20 94.
Bij de sporthal is (gratis) parkeergelegenheid. Ook wanneer je eerst naar de kerkdienst gaat, is het raadzaam om de auto bij de Sporthal te parkeren, want elders in het dorp heb je een parkeervergunning nodig of dien je parkeergeld te betalen. De kerk is op loopafstand.

Het liefst vóór 12 februari aanmelden bij marjabakaal@quicknet.nl. Na bevestiging is je team ingeschreven. De kosten bedragen € 30 per team.

We hopen dat er veel teams zullen komen en dat het een hele gezellige dag zal worden.
De Organisatie
Anneke Visser, Kees Visser, Rob & Marja Bak-Aal