Kinderkerstnacht 2013

Ook dit jaar hebben we weer twee kinderkerstnachtvieringen. Het kerkplein zal weer ouderwets gezellig zijn, met een prachtige kerstboom en genoeg te zien en te beleven. De eerste viering begint om 17.00 uur is voor de allerjongsten tot ongeveer zes jaar. In deze dienst staat het traditionele kerstverhaal centraal. Maar ook dit jaar hebben we weer een leuke manier gevonden om het verhaal te vertellen en uit te leggen waarom we elk jaar weer met z’n allen kerst vieren. Ouders; zorg dat de eventuele leesbril mee is en handschoenen uit zijn. Jullie hulp zal wellicht nog nodig zijn…

De tweede dienst die om 19.00 uur van start gaat is voor de kinderen van ongeveer 6-11 jaar. Met z’n allen kerst vieren. Geen mooier begin dan met elkaar zingen in een mooie kerk met kaarsjes en natuurlijk luisteren naar het kerstverhaal. Maar dat verhaal zal deze keer wel net even anders gaan dan je gewend bent… Iedereen is van harte welkom!

telraam, kerst