Hilversumse PKN-jongeren naar de Dominicaanse Republiek

Onlangs waren ze ook bij ons in de kerk, jongeren uit de Regenboogkerk, die op allerlei manier actie voeren om aandacht en een financiële bijdrage voor hun project in de Dominicaanse Republiek. Via de stichting 4you2 is de groep jongeren in juni 2014 veertien dagen in dat land om nuttig werk te doen in een van de sloppenwijken: meehelpen met het bouwen van een kerkelijk centrum en bijdragen aan activiteiten voor en met kinderen. Naast aanpakken en werken zal er ook nog tijd zijn om het land en strand (!) verder te verkennen. Karin doet dit soort reizen al vele jaren en vertelde erover. Meer informatie nu en ook tijdens de reis in juni 2014 is te volgen via het weblog dat ze bij houdt. Bij het koffiedrinken na de viering verkochten de jongeren kaarten Elke bijdrage helpt hen om straks samen met de Dominicaanse bevolking de handen uit de mouwen steken bij het bouwen, maar ook tijd vrijmaken voor ontmoetingen met de Dominicanen en momenten van bezinning.