Start Kinderkerkcafé 2013

 

We zijn gestart en blij met de goede opkomst! Het is nog even zoeken met de leeftijden, maar uiteindelijk heeft iedereen volgens mij wel een leuke ochtend gehad. Relaxed beginnen op de zondagochtend….de zitzakken uitproberen, en uiteindelijk gingen de schoenen ook nog uit.
Lekker wat drinken, taart van Jutta en dan toch echt even wat serieus! Het thema was: wat vieren we met kerst? Het gaat om ons heen ook heel vaak over versieringen, eten en kadootjes, maar wat is kerst nu echt? Om ons daar de komende tijd wat over na te laten denken hebben we een originele adventkalender gemaakt.


Ook de kinderkerkkantine 2013 ging open. Wat minder bezoekers, maar dat mocht de pret niet drukken. Daar ook lekkers en wat drinken, een verhaal en een adventkalender gemaakt van een ster met een ‘staart’ van 24 ringen… Met dank aan Judith!

 Op de tweede zondag van de advent krijgt reclame de aandacht in het kinderkerkcafé.