Voorstelling en films die ertoe doen

Omdenkers en Movies that Matter, twee bijzondere initiatieven deze maand in Hilversum, die we graag doorgeven.
10 oktober: Theatervoorstelling De Omdenkers
De Omdenkers is naar Hilversum gehaald door een groep inwoners uit Hilversum.‘De Omdenkers is gemaakt en wordt gespeeld door ervaringsdeskundigen in armoede, i.s.m. professionele theatermakers. Zij geeft een levensecht beeld van het leven in armoede. 
Morgenster, Seinstraat 2
Vrijdag 10 oktober, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur – Toegang gratis.
Aanmelden (niet verplicht) maar wordt zeer op prijs gesteld, want vol is vol.: E-mail: deomdenkers@gmail.com

Twee weken later, op 24 oktober wordt er een uitwisselingsavond georganiseerd tussen mensen die leven van weinig en betrokken burgers en organisaties. Ook daarvoor wordt u van harte uitgenodigd.  Ervaringen en praktijk verhalen worden daar graag gehoord en gedeeld. Deze avond is ook in de Morgensterkerk en begint om 20.00 uur.

Meer informatie over de voorstelling vindt u hier.


Movies that Matter

Namens de Hilversumse werkgroep van Amnesty International in samenwerking met Filmtheater Hilversum wordt elke tweede dinsdag van de komende vier maanden om 20.00 uur een bijzondere speelfilm of documentaire vertoond Daarbij worden deskundige gastsprekers uit binnen- en buitenland gevraagd om verdieping te geven aan de getoonde film en vragen van het publiek te beantwoorden.

Meer informatie over de films, zie hier.
Locatie: Filmtheater Hilversum, Herenplein 5, Hilversum
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten: € 8,50  
Reserveren: 035-6235466