Volleyballers: helaas….

NB Inmiddels is bekend gemaakt dat te weinig teams zich hebben aangemeld. Het volleybaltoernooi 2015 gaat dus niet door.

Het oud-katholieke volleybaltoernooi is al enige jaren traditie binnen de Oud-Katholieke kerk. Elk jaar op 2dePaasdag ontmoeten jong en oud elkaar op een sportieve manier. 

Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd op maandag 6 april 2015 en wel in Delft. We zijn te gast op het Stanislascollege, Het adres is: Westplantsoen 71 2613 GK Delft.

Programma:

10.30 uur aanvang kerkdienst o.l.v. pastoor R. Voorn (in de schoolkapel)

11.30 uur koffiedrinken

13.00 uur aanvang wedstrijden

17.00 uur einde toernooi

Op het schoolplein mag niet geparkeerd worden, behalve door bewoners. Maar dat is misschien iets voor de bevestiging. 

Station is op loopafstand (ong. 10 minuten). Parkeergelegenheid in de buurt is er genoeg. Op feestdagen volgens mij ook gratis. 

Helaas was vorig jaar de opkomst beperkt in IJmuiden. Er waren slechts 4 deelnemende teams. Daardoor is de twijfel gerezen of het nog mogelijk is deze sportieve dag te organiseren. Velen van ons zijn met kerkelijke zaken druk rond de Paastijd, dus dan blijft er weinig tijd over voor een andere manier van ontspannen. Graag willen wij toch een poging wagen om de mooie traditie van het volleybaltoernooi voort te zetten.

Dus het antwoord ligt nu bij de parochies: zijn we dit jaar in staat om genoeg teams bij elkaar te halen om de volleybaldag door te kunnen laten gaan? Dat wil zeggen minimaal 6 teams moeten deelnemen, om kostendekkend te kunnen zijn. De prijs om deel te nemen is E 35,– per team. Voor opgave individueel rekenen we E 6,– pp. Sinds enkele jaren is er een leuke traditie ontstaan: buiten de parochieteams zijn er nu ook familieteams die zich aanmelden! Bedenk ook een originele naam voor je team!

De prijzen die er te winnen zijn:

prijs voor het beste team, een poedelprijs en de supportersprijs.

 

Opgave vóór 15 maart a.s.

Deze datum is gekozen ivm met het eventueel kosteloos kunnen annuleren van de sporthal.

 

Hartelijke groet namens John. Hilde, Myrthe en Charlotte Romeijn.

Aanmelding en/of informatie via de mail of via tel: 010-4952285 (’s-avonds of in het weekend).

 

2e Paasdag 2015

maandag 6 april Delft