Oud-katholiek Voorjaarskamp 2016

Jaarlijks organiseert de voorjaarskampcommissie tijdens Hemelvaart het oud-katholieke voorjaarskamp. Een gezellig kamp waar iedereen welkom is: van jong tot oud, gezinnen en alleenstaanden. Tijdens het kamp worden verschillende activiteiten in het thema georganiseerd. Van sport en spel, speurtocht en ontspanning tot overweging en discussie. De activiteiten zijn gedeeltelijk gezamenlijk, maar we hebben ook aparte activiteiten voor volwassenen, tieners en kinderen. Met name voor de kinderen en jongeren is er volop mogelijkheid voor spel en ontspanning met leeftijdgenoten.

Het oud-katholieke karakter komt mede tot uitdrukking in de openingsdienst en de eucharistieviering aan het einde van het kamp. Dit jaar is het thema: Horen, zien en zwijgen.

De keukenploeg zorgt elke dag voor lekkere maaltijden en ’s-avonds is de bar geopend, zodat er volop de gelegenheid is om bij een knapperend kampvuur en onder het genot van een drankje elkaar beter te leren kennen.
Oftewel; een volledig verzorgd weekend weg!

Lijkt het je/jullie leuk om mee te gaan, geef je dan nu op door een e-mail met jouw/jullie nawgegevens te sturen naar  voorjaarskamp@hotmail.com

Kijk ook eens op onze website: www.voorjaarskamp.nl voor foto’s van voorgaande jaren.

Wanneer: 5 t/m 8 mei 2016

Waar:      Groepskampeerterrein “De Banken” in Zeewolde

Kosten:   Deelnemersbijdrage  Volwassenen € 40,-
                                                 Kinderen (2-10 jaar) € 30,-

                                                 Kinderen (0-1 jaar) Gratis

                Overnachting: € 5.55,- p.p.p.n.

 

 (Bericht ontvangen van de voorjaarskampcommissie)