Overlijden Wim Bikker

Donderdagochtend 14 april overleed de heer Wim Bikker. Het ging de laatste weken niet zo goed met de gezondheid van Wim. Een signaal daarvan was dat hij, die als het even kon iedere zondag in de kerk was, een aantal keren verstek liet gaan. Maar voor iedereen kwam zijn overlijden toch nog zeer onverwacht. De laatste jaren zijn voor Wim niet gemakkelijk geweest. Door de parkinson waaraan hij leed werd zijn bewegingsvrijheid minder en de dood van zijn vrouw Sini en zijn dochter Suus in 2012 waren voor hem niet gemakkelijk te verwerken. Maar mede dankzij de steun van zijn familie kon hij in zijn huis aan de Erfgooierstraat blijven wonen. In Wim verliezen zijn kinderen en kleinkinderen en wij als parochie een vriendelijk en zeer betrokken mens.

Donderdag 21 april wordt om 11.00 uur de eucharistieviering ter uitvaart gehouden, aansluitend daarop is er in De Akker gelegenheid om de familie van Wim te ontmoeten. De crematieplechtigheid zal in kleine kring plaatsvinden.

Moge Wim zijn bij God in het licht van de verrezen Christus.

– Wietse van der Velde