Een zondagmiddagwandeling

Op een zonnige middag na de dienst heeft een groep van vijf dertigplussers (plus hond Mimi van Annemarie ) samen  gewandeld. Een aantal parochianen zwaaide ons uit, toen wij het Melkpad opliepen richting de ‘s Gravelandseweg. Onze route ging via de Peerlkamplaan naar het Corversbos. Hier passeerden wij een rij mooie oude bomen. Op een bankje naast een akker van tarwe hebben we geluncht. Er werd onder andere gesproken over vakantieplannen, het aanstaande huwelijk van Bart en Stephanie en de mooie omgeving om ons heen. De reactie van Mimi op andere honden zorgde voor een aantal spannende momenten. Op een meer serieus moment van de middag hebben wij hoogtepunten van onze levens gedeeld,  waarvoor wij heel erg hadden moeten zwoegen. De terugweg bracht ons langs het water naar de oude haven op de Havenstraat. Wij hebben afscheid genomen bij het huis van Annemarie. Dit samenzijn was heel geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.