De tweede prijs!

Opnieuw is het Vitusteam van de 035Kwis prijswinnaar geworden! Bij de prijsuitreiking op donderdag 1 april kregen de deelnemers te horen dat ze nét achter nummer één, het team van de scouting, geëindigd waren.
Proficiat, scouting! En: wat supergoed gedaan, Vitusteam!!!

In het weekend van 20-21 maart moesten maar liefst vijftig quizvragen beantwoord worden. Er werd online gezocht, in boeken gebladerd, contacten werden gebeld en er is heel wat geappt, gefietst en gelopen om achter de antwoorden te komen.
Neem bijvoorbeeld de vraag hoeveel vijvers Hilversum eigenlijk telt. Enig idee? Het Vitusteam telde en fotografeerde er meer dan vijftig en haalde daarmee een 100% score. Ook op de vraag hoeveel straten in Hilversum naar vrouwen zijn vernoemd wist het team het antwoord. Overigens, dat van de 710 straatnamen er maar 25 de naam van een vrouw dragen, daar zal vast nog wel eens verandering in komen.

Het Vituskwisteam is uiteraard blij met die tweede plek. En de parochie is trots op teamcaptain Annemarie en de overige leden!
Het gewonnen geldbedrag, 560 euro, is bestemd voor het vastenproject, stichting Present. Zo maakt geld en een prijs winnen gelukkig!

(en dit zijn er nog maar negen…)

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *