Vitushofje

Wat is er tijdens de burendag hard gewerkt door de moestuinvrijwilligers, Urban Farming 035 en andere opgetrommelde vrijwilligers! In het Vitushofje achter De Akker staan nu in bakken van hergebruikte palletranden negen prachtige appelboompje, waar hopelijk de Schone van Boskoop aan gaat groeien. En er is een insectenhotel gemaakt van pallets (gekregen via het tuincentrum) en allerhande materialen (geleverd door verschillende mensen uit de kerk). Echt geweldig!
Tegen het eind van de dag kwam er nog een collega-tuinhouder van Urban Farming langs met een auto vol vaste planten: een gulle donatie voor de appelboomgaard. De planten hebben we natuurlijk meteen een mooi plekje gegeven op verschillende plaatsen langs de schuttingen.
Kom vooral een keer langs, rust even lekker uit op het bankje en geniet van de mooie omgeving. 

Klik hier voor het verslag in de Gooi en Eembode.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.