zondag 18 april

Vandaag is het de derde zondag van Pasen, genoemd: Jubilate.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker voorgaat, met assistentie van pastoor Jan van der Steen en emeritus-priester prof. dr. Jan Visser, zal pastoor Leen, die voor 4 maanden op pelgrimstocht gaat, van Jan Visser de pelgrimszegen ontvangen, en bidden we:

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder vandaag voor Rinus en Annie de Jong,

voor onze zieken, speciaal voor Rijk de Meijere en Martien Parmentier in het ziekenhuis, en voor hun echtgenotes, kinderen en kleinkinderen,

voor Paul en Sandra van Beest en hun zoon Job. Zij hebben op 15 april een dochter en zusje gekregen met de naam Phine,

en verder bidden we in de voorbeden de intenties van deze dag, vandaag verwoord door prof. Jan Visser. 

 

Er is vandaag een extra collecte ten behoeve van de priesteropleiding. Het Collegiaal Bestuur beveelt deze collecte van harte aan.

De vastenactie heeft dit jaar in onze parochie €  3.226,40  opgebracht. Hartelijk dank daarvoor.

 

Pastoor Leen Wijker, die direct na afloop van deze dienst met zijn wandeltocht naar Santiago zal beginnen, is tot en met 23 augustus afwezig. De pastorie blijft bewoond. Pastoor Nico Schoorl neemt tijdelijk de pastorale taken op zich en Tom van Aartsen is in deze periode het aanspreekpunt in onze parochie.

Adressen en telefoonnummers staan in de Sint Vitus.

Pastoor Leen Wijker vraagt om uw gebed tijdens zijn pelgrimstocht.

(Onderweg zal hij op veel plaatsen een stempel moeten halen. De eerste stempel kreeg hij hier van Jan Visser. De kinderkerkkinderen en ook de kinderkerkleiding kregen voor deze gelegenheid allemaal een stempel op hun hand van pastoor Leen).

 

jacobus