zondag 8 juli

Het is vandaag de zesde zondag na Pinksteren (9), de zondag van de Kracht in Zwakheid. Pastoor Leen Wijker doet vanochtend dienst in Tergooiziekenhuis Hilversum.

 

In deze eucharistieviering, waarin emeritus-professor Jan Visser voorgaat, bidden we :

voor Rijk de Meijere, die afgelopen week in het ziekenhuis was opgenomen en daar vrijdag (6 juli) is overleden. De uitvaart is aanstaande vrijdag 13 juli om 11.00 uur in onze kerk. Donderdagavond (12 juli) om 19.30 uur is er een avondwake. Ons gebed wordt ook gevraagd voor de nabestaanden: zijn vrouw Ans, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen,

 

verder voor Anthonius Leonardus Josephus Captijn, de vader van Loek Captijn, die jongstleden maandag (2 juli) is overleden en afgelopen vrijdag (6 juli) begraven is,

 

voor Bas en Trees Giskes en voor Jeremia en Theodora Hillesum in jaarlijkse gedachtenis,

 

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder Martha Tesink,

 

voor de zieken, en we noemen speciaal Martien Camphuis en Jan Rinkel, die deze week na een val in het ziekenhuis is opgenomen.

 

Aanstaande zondag (15 juli) zal de eerste maandelijkse gedachtenis gehouden worden voor Bep van Kleef.

 

 

Vandaag is er voor de laatste keer na de dienst koffiedrinken in de Akker. Na de zomervakantie gaat op zondag 26 augustus de Akker weer open. In deze zomer-periode zou het heel plezierig zijn als u na de dienst iemand meevraagt op de koffie bij u thuis, om zo onze verbondenheid met elkaar tot uiting te brengen.