zondag 28 oktober

Vandaag is het de feestdag van de HH. Simon en Judas.

In deze woord-en-communieviering gaat diaken Hans Knotnerus voor. Lector Anita Sonnenschein assisteert hem.

Emeritus-pastoor Hans Lippe, die bij ons dienst zou doen, is ernstig ziek opgenomen in het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. En onze pastoor Leen Wijker leidt een dienst in Hengelo.

We bidden:

voor Suus Bikker, die afgelopen woensdag het sacrament van de ziekenzalving ontving, en gisterochtend (27 oktober) op 51-jarige leeftijd is overleden. De uitvaart is op maandag 5 november a.s. om 10 30 uur,

voor haar levenspartner Coby van Winsen, haar familie en al haar dierbaren, die verdriet hebben,

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder vandaag Martha Nieuwenhuizen,

voor de zieken, en we noemen speciaal Ingrid Tabak en emeritus-pastoor Hans Lippe.

De voorbeden worden uitgesproken door Inge van Maaren.

 

Aanstaande vrijdag (2 november) is het Allerzielen. Dan zal ‘s avonds om 20.00 uur onder leiding van Bart Klijnsmit een herdenkingsconcert worden gehouden. (Zie hiervoor de aparte aankondiging op deze site).

 

Aanstaande zondag (4 november) vieren we Allerheiligen en Allerzielen. U kunt dan tijdens de viering een kaarsje ontsteken voor uw overleden dierbaren. Ook na afloop van de dienst blijft de kerk open. (Zie hierover ook de speciale aankondiging op deze site).

 

Zaterdag 10 november is de parochie-bowling-avond, georganiseerd door VITA NUOVA. Jong en oud zijn daar welkom! Aanmelden bij Maaike Giskes. (Zie ook de aparte aankondiging op deze site).