zondag 2 juni (aannemen)

Het is vandaag de tweede zondag na Pinksteren. Een bijzonder welkom voor Max en Victor van Wijk, Luuk van Dam, Yonne van Geene en Amara Hoek, die vandaag hun eerste Heilige Communie zullen doen. Ook hun ouders, grootouders, familie, vrienden en vriendinnen worden hartelijk verwelkomd op deze feestelijke dag.

In de eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker voorgaat, met assistentie van lector Bart Sonnenschein, bidden we:

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder voor Martha Nieuwenhuizen,

voor Erna Peijnenburg, die gisteren (1 juni) in Haarlem de diakenwijding heeft ontvangen,

voor alle jongeren die in deze periode druk bezig zijn met hun schoolexamens, of in afwachting zijn van de uitslag daarvan.

De voorbeden worden verzorgd door de vijf aannemelingen en hun catecheet Mariëtte Smits.

 

De maandelijkse extra collecte is vandaag bestemd voor het opbouwwerk. Het Collegiaal Bestuur geeft hierop een toelichting en doet hiervoor een speciale aanbeveling.

 

In de gemeentevergadering van 22 mei jl. is de herbenoeming van penningmeester Margreet Vos aan de orde geweest. De vergadering stemde met haar herbenoeming in. Mocht u bezwaren hebben dan kunt u die tot aanstaande zondag (9 juni) kenbaar maken bij de pastoor.

 

Ook aanstaande zondag 9 juni is er om 20.00 uur “Film in de Vitus.”  Deze keer wordt “The Broken Circle Breakdown” vertoond. Deze film is een gespeeld drama over geloof en ongeloof; over liefde en dood. Meer informatie in het aparte bericht op deze site.

 

  

Tableau vivant van precies 100 jaar geleden …