zondag 6 oktober

We vieren vandaag de oogstdienst, waarin we onze dank uitspreken en uitzingen voor de vruchten der aarde.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker voorgaat, met assistentie van lector Bart Sonnenschein, bidden we:

voor Ans de Meijere, die vanochtend is overleden, en voor haar kinderen en kleinkinderen,

voor onze aan huis gebonden parochianen, en we noemen vandaag Martha Tesink in Bussum,

en voor Annemieke en Martien Parmentier, die vandaag hun 40-jarig huwelijk vieren.

De voorbeden worden vanochtend verzorgd door Antonie van Aartsen.

 

De kerk is prachtig versierd met bloemen en herfstblad, uit dankbaarheid voor wat de schepping ons allemaal geeft. De bloemengroep heeft daarbij geoogst uit eigen tuin.

Ook is door een aantal parochianen hard en met liefde gewerkt om weer 40 fruitmandjes te maken. Graag uw hulp bij het wegbrengen van deze mandjes naar zieke en/of oude parochianen.

De brief van de bisschop, betreffende de komende pastoorswisseling begin volgend jaar, wordt voorgelezen. (Zie elders bij de berichten).

De maandelijkse extra collecte wordt vandaag gehouden voor de ontwikkelingssamenwerking. Ditmaal voor medische instrumenten voor een kliniek in Tanzania. Het Collegiaal Bestuur beveelt deze collecte van harte aan.

 

Bij het koffiedrinken na de dienst, in de Akker, zullen we door de familie Parmentier op èchte goudse stroopwafels worden getrakteerd. Pastoor Leen Wijker zal hierbij niet aanwezig kunnen zijn, omdat hij snel met de kinderen van de catechese 11+ (en hun ouders), naar Amersfoort moet voor de inspiratiedag die daar vanmiddag gehouden wordt.

 

  

(3 van de 40 mooie mandjes!)