zondag 9 februari

Het is vandaag de vijfde zondag na Epifanie, de zondag van het Licht der Wereld.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker afscheid neemt van onze Hilversumse parochie, gaat hij zelf voor, met assistentie van lector Anita Sonnenschein. We bidden:

voor de aan huis of zorgcentrum gebonden parochianen, in het bijzonder vandaag Martha Tesink,

voor de zieken, en we noemen speciaal Els Bruggeman en Ben van Wettum,

en in jaarlijkse gedachtenis voor Marc Hoogers en Gerard Moleman.

De voorbeden, waarin ook worden opgenomen de intenties van de kinderen van Lering en Vermaak, worden verzorgd door de lector.

Op speciaal verzoek van pastoor Leen wordt de opbrengst van de offertoriumcollecte van vandaag bestemd voor een diaconaal doel in Hilversum.

De bloemengroep heeft voor het afscheid van de pastoor een speciaal bloemstuk gemaakt, en bij het altaar geplaatst. (De toelichting hierbij staat te lezen in het afscheidsbericht hierboven).

In de dienst van vandaag zal Bart Klijnsmit (onze organist en koorleider) op zijn verzoek als gastlid van onze parochie worden verwelkomd (en het koor zingt hem daarbij toe met een lied), en ook zullen we in deze viering drie jongeren als nieuwe misdienaars verwelkomen.

Tegen het einde van de dienst zal pastoor Leen nog worden toegesproken door Henny Plomp (namens het kerkbestuur) en door Hans Andreoli (namens de Hilversumse Raad van Kerken), en na zijn dankwoord wordt ook hij speciaal toegezongen door het koor.

Na de dienst is er een afscheidsbijeenkomst in de Akker.

In verband met het vertrek van de pastoor zal emeritus-pastoor Nico Schoorl tot 3 maart de pastorale zaken waarnemen. Voor dringende zaken kunt u eerst contact opnemen met kerkbestuurslid Margreet Vos (06-51176332).

Aanstaande zaterdagavond (15 februari) om 19.30 uur organiseert VITA NUOVA weer de bowlingavond in het bowlingcentrum aan het Noordse Bosje.