startzondag 30 augustus

Het is vandaag de 14e zondag na Pinksteren, en we vieren de parochie-seizoenstart met het motto:

“Geloven doe je samen.”  

Hierbij wordt stil gestaan bij de uitdagingen en het plezier, en de daarvoor benodigde activiteiten en actievelingen.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Wietse van der Velde voorgaat, met assistentie van diaken Helen Gaasbeek, bidden we ook in jaarlijkse gedachtenis voor Eva Maria Lambert.

In deze viering wordt tevens afscheid genomen van kerkmeester Yvonne Hoek, wordt kerkmeester Nienke NIeuwenhuizen geïnstalleerd, en worden Aron, Job en Liam gepresenteerd, omdat ze op 8 november hun eerste communie zullen doen, en ontvangen Aron en Liam en hun familie een zegen (en een gevulde rugzak) bij de overstap naar de middelbare school.

En tenslotte wordt afscheid genomen van Chris van den Enden, die verhuist naar Amersfoort en daarom naar de Amersfoortse parochie overstapt. Als afscheidscadeau schenkt hij een driedelige ikoon aan de parochie, die ook gezegend wordt door de pastoor.

   

Na de dienst volgt een programma in de Akker en in de pastorietuin, in het kader van de startzondag, en ook wordt een aantal parochianen toegesproken, zoals Gerda Giskes die de bloemengroep gaat verlaten, en Marijke Schoorl, en Yvonne Hoek, en Mariette Smits, en Chris van den Enden.

Volgende week zondag (6 september) wordt de maandelijkse extra collecte gehouden.

De overige activiteiten van de komende week staan hiernaast in de agenda.

Voor de komende boekenmarkt zijn nog steeds boeken welkom!

En de Aartsbisschop van Utrecht heeft onze diaken Helen Gaasbeek, naast haar werk in onze parochie, per 1 september een tweede aanstelling gegeven als pastoraal werker in de parochie Leiden. Wij wensen haar daarbij Gods zegen toe.